Persoonlijk & Ambachtelijk

 

Met Choc'o Misses willen we een andere richting uitgaan dan de traditionele chocoladewinkel met pralines en holgoed, dit wil zeggen, volledig op maat werken voor de klanten. We zorgen ervoor dat chocolade voor elk individu, bedrijf of gelijk welke organisatie een persoonlijke betekenis krijgt, en dit kan natuurlijk in verschillende opzichten. Dit persoonlijk aspect willen we ook doortrekken in de verpakking, die volledig op maat kan gemaakt worden.

Choc'o Misses wil chocolade naar een hoger niveau tillen en een persoonlijk verhaal laten vertellen. We willen een persoonlijk gevoel op maat creëren, waarbij iedereen zijn eigen stukje geluk ervaart als het over chocolade gaat.

Binnen deze visie zullen we dan ook steunen op onze twee belangrijke uitgangspunten: persoonlijk en ambachtelijk. Enerzijds zullen alle bestellingen ambachtelijk en vers geproduceerd worden, met slechts een beperkte stock. Anderzijds wordt ook het persoonlijke aspect zeer belangrijk binnen dit thema: omdat dit zeer persoonlijke momenten zijn, die ieder op een andere manier wil beleven, werken we uitsluitend op bestelling.